Aiwanger’de olduğu gibi: Björn Höcke aslında kendisinin kötü kardeşi

activism

Member
hiciv Aiwanger’da olduğu gibi

Aslında Björn Höcke kendisinin kötü kardeşidir

11:58 itibariyle| Okuma süresi: 2 dakika

Björn Höcke

Björn Höcke

Her şey açık: Björn Höcke’nin kardeşi buraya koşuyor

Kaynak: Picture Alliance/Sebastian Kahnert/dpa

AfD rahat bir nefes aldı! Bavyera Başbakan Yardımcısı Hubert Aiwanger gibi Björn Höcke de iğrenç sağcı içerik yaymaktan sorumlu değil. Bu onun berbat kötü kardeşi Bernd’dir.

DHubert Aiwanger davası bir emsal teşkil ediyor: Giderek daha fazla sayıda Alman siyasetçi, son birkaç on yılda Yahudi aleyhtarı ve son derece insan düşmanı içerik yazıp yayanın kendileri değil, yakın bir aile üyesi olduğunu itiraf ediyor.

En büyük sansasyonel açıklama Thüringen’den geldi ve eyalet parlamentosundaki yerel AfD parlamento grubu liderini etkiledi. Artık bilindiği gibi, Shoa kurbanlarını tatsız Auschwitz kelime oyunlarıyla ya da Berlin Holokost anıtını küçümseyerek karalayan Björn Höcke değil, onun şeytani ikiz kardeşi Bernd’di.

Björn Höcke hasarı en aza indirmek istedi

“Bu beni umutsuzluğa sürüklüyor” diye açıklıyor Björn Höcke, “Ben aslında Nasyonal Sosyalizmin ağza alınmayacak suçlarından her türlü şekilde uzaklaşan ve köpek yavrularını seven gerçekten iyi bir adamım. Ama sonra Bernd bira çadırı konuşmalarında ya da röportajlarda her zaman benden önde oluyor ve benim halk gibi dolgun memeli, duyarsız gerici bir canavarmışım gibi görünmesine neden olan en inanılmaz şeyleri söylüyor!”

ayrıca oku

Federal Meclis - parlamento grup toplantısı AfD

hiciv “Hıristiyan Ülkesi mi”

Höcke, Aiwanger’e benzer şekilde, ahlaksız kardeşinin aşırı sağcılar olarak sınıflandırılan el yazmalarını, herhangi bir zarar vermemeleri için toplamayı defalarca denediğini ancak başarısız olduğunu söyledi. “Ama bunun bir faydası yok. Onun propaganda broşürlerinden bir veya ikisini kazara yüksek sesle okuduğum için artık herkes bu görüşleri paylaştığımı sanıyor – ve o zamandan beri medyada bitmek bilmeyen bir cadı avının ve Adolf Hitler’in telif hakkı konusunda uyarı avukatlarının kurbanı oldum. ihlal. Anlam!”

Höcke kardeşi serbest

Görünüşe göre aile, Bernd Höcke’nin ne kadar sorunlu olduğunun erkenden farkındaydı. Resmi olarak kendisi hiç yok, Björn Höcke ile bağlantılı olarak her zaman sadece iki kız kardeşten bahsediliyor. “Bunu hep gizli tuttuk ve ziyaretçilerimiz geldiğinde dolaba saklamak zorunda kaldık. Onun Hitler taklitleri Hubert Aiwanger ve Markus Söder’inkinden çok daha barizdi” diye anımsıyor kardeşi.

ZDF’nin “heute-show”u onun varlığını ortaya çıkardığı için Bernd’in artık hapse atılması ve AfD’de sahneye çıkması engellenemez, Björn Höcke bunu açıkça belirtiyor: “O olmasaydı Thüringen’deki eyalet seçimlerinde şansımız olmazdı gelecek yıl!”

Yine de GLASAUGE’u Facebook’ta takip edin, heyecan veya Instagram – gelecekte şaka makalelerini ve ek hicivleri kaçırmayın!