Alışılmadık hareket: Bochum'un profesyonel oyuncusu Holtmann devre arası sırasında taraftar eğrisinin önüne geçiyor

activism

Member
VfL Bochum'da Bundesliga'daki durum giderek istikrarsızlaşıyor; Ruhrpott kulübü sadece bir puanla hâlâ son sırada yer alıyor. Ve VfL geçici antrenörü Markus Feldhoff, FC Bayern Münih'e karşı alınan 5-0'lık yenilginin ardından bir sonraki büyük yenilgiye uğradı. 2:7 (1:4) Frankfurt'ta bir iş gününün sonundaki skordu ve sadece ev sahibinin bakış açısından muhteşemdi.

Önümüzdeki görevler de zorlu: Önce Bochum şampiyonu Bayer Leverkusen'i alacak, ardından ikinci olan VfB Stuttgart'a gidecekler.

“Pozitif kalmak zor”

En azından Bochumlu bir adam, aşınmaya rağmen nadir görülen bir manzaraya neden oldu: Devre arasında kısa bir süre önce oyuna giren Gerrit Holtmann, devre arası düdüğü çaldığında doğrudan soyunma odasına gitmedi, bunun yerine köşeye gitti. Hayal kırıklığına uğramış VfL destekçileriyle konuşun.

“Taraftarların hoşnutsuzluğunu anlayabiliyorum. Daha sonra bir değişim talebinde bulundum ve bunu ancak birlikte yapabileceğimizi söyledim. Pozitif kalmanın zor olduğunu biliyorum” dedi. “Durum ne olursa olsun yuhalanmamızın mümkün olmadığını açıklamaya çalıştım” diyen hücum oyuncusu şunları ekledi: “Bochum'un bizi 2.:7 olarak hak etmeyen inanılmaz taraftarları var. çanta.”