Bayern'de Thomas Müller Joker: “Burada veda turunda değilim.”

activism

Member
FC Bayern'in eğiticileri ve oyuncuları, Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finallerinde ikinci bacak için ilerleme şansını görüyorlar. Thomas Müller'in hedefi sayesinde. Sadece geç gol ve bir TV muhabiri Joker'i son düdükten sonra yarattı.

Inter Milan'a karşı kendi izleyicilerinin önünde 1: 2 (0: 1) sonra FC Bayern, Şampiyonlar Ligi çeyrek finallerinde ve kendi stadyumlarındaki tüm son hayallerin sona ermesini tehdit ediyor. Ancak Münih halkı savaşçı ve aynı zamanda bazı argümanları var.

“Bu bizim için önemli bir zaferdi. O zor bir işti, ama hedefin önünde de verimliydik,” dedi Amazon Prime'da Milan kaleci Yann Sommer: “Özellikle ikinci yarıda çok fazla katlanmak zorundaydık. Ama bu aynı zamanda anahtardı.”

Yaz sadece bir kez aşıldı – sezon sonunda veda eden tüm insanlar Thomas Müller tarafından FC Bayern tarafından açıklandı ve Jamal Musiala'nın yaralanmasına rağmen, bir saatin son çeyreğine kadar bankta oturuyordu.

“Thomas her zaman enerji veriyor. Nerede duracağını biliyor. Takım arkadaşlarının nerede olduğunu ve hedefin nerede olduğunu biliyor. Müller, bu arada telafi etmek için 85. dakikada bir araya geldi ve sıkı atışının Milan'ın Alessandro Bastoni tarafından engellendiği üç dakika önce şanssızdı.

Müller, bir TV muhabiri, peri masalı 15 dakika göz önüne alındığında, yaklaşan veda ile bağlantılı sorulara biraz fazla pathos koyduğunda son düdüğün ardından gerçekten sorun yaşadı. Müller, “Bir veda oyunu mu yoksa çeyrek final ilk ayağım var mı? Oyun hakkında konuşmak istiyorum-burada veda turunda değilim. Şu anda atletim,” dedi Müller, görünüşe göre veda etmekten uzak.

Bayern kendilerine inanıyor

Rezerv oyuncusu rolüne girmek istemedi. Daha umut verici olur muydu, en başından beri oynar mıydı? “Doğal olarak düşmediğim ilginç bir soru. İkinci bacak çalınana kadar, bu herhangi bir yan savaş yeri ile ilgili değil,” dedi Müller: “İlk bacağı oynadık ve kesinlikle sonuçtan farklı hayal ettik. İkinci hedefte çok daha iyi yapabiliriz. Ama kesinlikle hala çok şey olduğunu biliyoruz.”

Takım meslektaşı Laimer: “Yarı zamandır. Kesinlikle önümüzdeki Çarşamba günü büyük bir oyun var. Şans kesinlikle orada. Onlara zarar vermek için yeterli araçımız var. Bu tür oyunlar ayrıntılı olarak karar verildi. Bugün gördük. Kesinlikle oyunu kazanacak şeylerimiz var.”

Ve Koç Kompany ayrıca ilerlemenin ilerlemesi şansını görüyor. Belçika: “Hedefle sondan kısa bir süre önce golle çok kötü” dedi: İlk yarıda iki veya üç veya daha fazla gol atma fırsatımız oldu. Biz tehlikeliydik. Milan'ın yurtdışında her zaman zor olduğunu biliyorum, ama şansımız var. Bugün bile bir gol atamayacağımızı hissetmedim. Olanaklarımız vardı. Hala Milano'daki şansımıza inanıyoruz. “

Sonunda, Müller muhabirle de barış yaptı: “Inter'a şimdi çok yediğimden şikayet etmelisin.” Rakip bunu bir hafta içinde doğrudan hissetmelidir – eğer Komgan başından itibaren oynamasına izin verebilir.

Lwö