FC Bayern: Eberl, Arsenal maçından sonra övgüde bulundu – Tuchel ve takım çalışıyor

activism

Member
Şampiyonlar Ligi Bayern yönetim kurulu üyesi Eberl

“Takım ve antrenörün birbirine uyum sağladığını bir kez daha gördük”

Şu an: 9:55| Okuma süresi: 2 dakika

Londra'da ünlem işareti – Bayern, Arsenal'le 2-2 berabere kalmak için mücadele ediyor

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında FC Bayern Münih, Arsenal Londra'yı 2-2 mağlup etti. Münih adına golleri Serge Gnabry ve Harry Kane attı. Rövanş maçı önümüzdeki hafta Münih'te oynanacak. Spor direktörü Max Eberl, Bayern'in performansından memnun kaldı.

WELT podcast'lerimizi buradan dinleyebilirsiniz

Gömülü içeriğin görüntülenmesi için, üçüncü taraf sağlayıcılar olarak gömülü içeriğin sağlayıcıları bu izni gerektirdiğinden, kişisel verilerin iletilmesi ve işlenmesine ilişkin geri alınabilir onayınız gereklidir. [In diesem Zusammenhang können auch Nutzungsprofile (u.a. auf Basis von Cookie-IDs) gebildet und angereichert werden, auch außerhalb des EWR]. Anahtarı “açık” konuma getirerek bunu kabul etmiş olursunuz (herhangi bir zamanda iptal edilebilir). Bu aynı zamanda GDPR Madde 49 (1) (a) uyarınca belirli kişisel verilerin ABD dahil üçüncü ülkelere aktarılmasına ilişkin onayınızı da içerir. Bu konuda daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Sayfanın altındaki anahtarı ve gizliliği kullanarak onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Sert eleştirilerin ardından Thomas Tuchel ve FC Bayern Londra'da birlikte ikna oldu. Max Eberl performansı övüyor ve daha fazla dinlenme çağrısında bulunuyor. Spor direktörü daha fazla antrenör arayışının yolunu özetliyor.

SLiman yönetim kurulu üyesi Max Eberl, FC Bayern'in teknik direktörü Thomas Tuchel'e olan güvenini bir kez daha doğruladı. Eberl, Alman rekor şampiyonunun Arsenal'deki çeyrek final ilk maçındaki 2-2'lik beraberliğinin ardından, “Bugün takım ve antrenörün çalışırken birbirine uyum sağladığını bir kez daha gördük” dedi. Sezon sonunda kulüp ve teknik direktör yollarını ayırdı. Tuchel önümüzdeki Çarşamba günü takımla birlikte birinci sınıf yarı finallerine ulaşmak istiyor.

“Yaz için bir karar verdiniz ve her şeyi olduğu gibi bırakmalısınız ve iki günde bir şunu sormamalısınız: Hala mı? O değil mi? Hala yapabiliyor mu? Ne kadar süre daha? Ne zaman artık yok?” dedi Eberl. Soruların tümünün anlaşılmasına rağmen şunu da söylemek gerekir: “Hey, koçun takımdaki performansından nefret ediyorum.”

FC Bayern'in teknik direktör adayları

50 yaşındaki oyuncu, rekor şampiyonları için yeni bir antrenör ararken kendini kaptırmak istemiyor. Eberl, “Bir şey olursa bunu açıklayacağız” dedi. Eğitmen arayışının sorumlulukları vardır ve bu çerçevede yeni bir eğitmen bulunacaktır. Çarşamba gecesi de hiçbir isim hakkında yorum yapmadı. “Daha önce hiçbir şey söylemedim, şimdi de söylemeyeceğim. “Özür dilerim” dedi Eberl.

ayrıca oku

Diğer şeylerin yanı sıra, milli teknik direktör Julian Nagelsmann'ın Bayern'e dönüşüyle ilgili spekülasyonlar var ve İngiliz birinci lig kulübü Brighton & Hove Albion'dan İtalyan Roberto De Zerbi'nin adı da tekrar tekrar gündeme geliyor. Bir diğer adayın ise Avusturya milli antrenörü Ralf Rangnick olduğu söyleniyor. Eberl ayrıca bambaşka bir çözümle sizi şaşırtabilir. Nisan ayında yeni bir teknik direktörün seçilip seçilmeyeceği sorulduğunda Eberl, “Bunun üzerinde çalışıyorum, üzerinde çalışıyoruz” yanıtını verdi. “Beyaz duman eninde sonunda yükselecek.”