Turn-Avrupa Şampiyonaları: “Bir Rüyada Gibi Her Şey” -19 yaşındaki Karina Schönmaier sansasyonel altını kutluyor

activism

Member
Turner Karina Schönmaier'in zehirlenmesinde olduğu gibi bir Avrupa şampiyonası. Takımla ve karma ile madalya sonra, 19 yaşındaki oyuncu şimdi finalde büyük darbeyi yapabilir. Performans artışınızın bir nedeni var.

Karina Schönmaier izleyicilere ellerini öperek attı ve yüzünün her tarafına ışınlandı. 19 yaşındaki Chemnitzer, Leipzig'deki Avrupa Turn Avrupa Şampiyonalarında şampiyonluğu kazandı ve böylece üçüncü madalyasını Gümüş ve Altın'dan sonra Karışık'da kutladı. İki atlama için ortalama 13.983 puanla 13.833 puanını, yeterlilik en iyisi olarak 0.15 puan olarak aştı.

Ödül töreninden sonra, “Bu çılgın bir duyguydu. Asla orada olmayı beklemezdim – ve marş benim için oynandı. Tıpkı bir rüya gibiydi. Benim için çok, çok harika bir hediye” dedi. “Harika bir duygu”.

İkincisi finali başlattı ve diğer altı rakibi bitene kadar beklemek zorunda kaldı. Zengin olsun ya da olmasın beklemek için sinirliydi. “Sadece neşe için ağlayabilirim, sadece gözyaşlarına geldim,” dedi kurtuluş anı hakkında.

Bireysel atlamaları için 14.066 ve 13.500 sınıfını aldı. Oksana Chusovitina 2008'den bu yana bir Alman jimnastikçi için ilk Avrupa Şampiyonası unvanı. İkincisi, Bulgarin Walentina Georiewa toplam 13.900 puandı. Üçüncüsü 13.666 ile Belçika'dan Lisa Vaelen'i güvence altına aldı.

“Sporcumla gerçekten gurur duyuyorum”

Schönmaier, Gerben Wiersma Mart 2022'de göreve başladıktan ve önerisiyle Bremen'den Chemnitz'e değiştirildi. Federal bir üsse gitmesi gerektiğini söyledi çünkü koşullar çok daha iyiydi. Hollandalılar, tam zamanıyla çalışan antrenörler var. “Geliştiği kadar mutluyum,” dedi Wiersma.

Chemnitz'de Anatol Ashhurkov ve Tatjana Bachmayer tarafından bakılır. “Bugün en iyi atlamalarını gösterdi. Sporcumla gerçekten gurur duyuyorum,” dedi Ashurkov.

Upswing özellikle geçit töreni cihazlarında görülebilir. 19 yaşındaki çocuk geçen yıl İtalya'daki Avrupa Şampiyonasında beşinci olduktan sonra, egzersizi üzerinde çalışmaya devam etti. Diğer şeylerin yanı sıra, Leipzig'in iki atlama için ortalama 13.833 notu ile yeterliliğinde, 24 katılımcının en yüksek değerini elde ettiler. Çok zıplıyordu, gücünü aradı.

Schönmaier için ev sahibi Avrupa Şampiyonaları daha sonra harika bir deneyime dönüştü. Çok yönlü takımdaki gümüş madalya, karışık finallerin galasında Timo Eder Gold ile birlikte izledi. “Bu açık,” dedi Avrupa şampiyonu kendisini gerçekçi olmayan bir şekilde dinleyen Chemnitzer, “ama bu doğru”.

DPA/Mel