Çubukta Altın Güçlü Alman bilançosu kronlar

activism

Member
Nils Dunkel, Leipzig'deki Turn-Avrupa Şampiyonalarında doruk sağlar. Ekibi -Mate Timo Eder de barda ikna ediyor. Üç altın, iki kez gümüş ve bir zamanlar bronz ile en başarılı Avrupa Şampiyonası, Alman Turner Bund'u yıllarca kutladı.

Nils Dark, öfori dolu üst podyumla atladı ve sevincini kükredi. Avrupa jimnastik şampiyonalarının son gününde, 28 yaşındaki çocuk barda tamamen beklenmedik bir şampiyonluk kazandı ve böylece Leipzig'deki 5.500 seyirciyi Andreas Toba'ya veda etmek için kabul etti. 34 yaşındaki sansasyonel olarak kariyerini barda Silver ile sona erdirdi. Sadece Litvanyalı Robert Tvorogal 0.300 puan daha iyi oldu.

Son günün ilk doruğu daha önce karanlıktı. Pommel Horse'daki Münih'te Avrupa Şampiyonası bronzundan üç yıl sonra, 28 yaşındaki Halle-Halle kusursuz bir egzersiz sundu ve yeterlilikten 13.900 puan ve 0.1 puan daha fazla aldı. Ludwigsburg'dan karma takım şampiyonu Timo Eder, parlak performansı 13.700 puanla üçüncü olarak tamamladı.

Dark, performansı karşısında bunalmıştı. “Çılgınlık,” dedi Halle An Der Saale'den Alman takım kaptanı, Avrupa şampiyonu olduğunu yavaşça anladı. “Sadece Alman milli marşının benim için oynandığı ve Timo'nun önemli olduğundan emin oldu.” İlk Alman Baren Avrupa şampiyonu Marcel Nguyen 2012'den bu yana karanlıktı.

“En iyi egzersiz yaptı”

“Benim için çok, çok, çok, çok şaşırtıcı. En iyi egzersiz yaptı ve haklı olarak kazandı,” dedi ev eğitmeni Hubert Brylok son uluslararası yarışmasında. Gümüş madalya 13.766 puanla İsviçre'den Ian Raubal'a gitti.

Üç kez altın, iki kez gümüş ve bir zamanlar bronz olan Stuttgart ve Mannheim'daki istismar skandalı tarafından dövülen Alman Turner-Bund (DTB), yıllarca en başarılı Avrupa şampiyonasını kutladı. Toba, “Bu Avrupa Şampiyonası için tüm DTB'yi tebrik ediyoruz.” Dedi. Gözlerinde gözyaşları ile kendini geçtikten sonra podyuma tırmandı. Daha sonra antrenörlerine, ailesine ve takım arkadaşlarına kırılgan bir sesle teşekkür etti.

DPA/Adım