Fermuar zapları: Markus Söder CDU ile koalisyona girmek istemiyor

activism

Member
Almanların çoğu 2025 için endişeli. Haklı da öyle. Öncelikle yılbaşı gecesi yaklaşmakta olan iç savaşta partikül madde zehirlenmesine yakalanmadan hayatta kalmalısınız. Nasıl endişeli görünmezsin? Çünkü zamanlar giderek zorlaşıyor. Seçime kadar Nancy Faeser, şu anda olup biten her şeye karşı sert, boyun eğmez derecede sert, hatta son derece sert davranacaktır. Markus Söder de haftalarca öğle yemeğinin fotoğraflarını çekip CDU ile koalisyon kurmanın kendisiyle mümkün olmadığını açıklayabilir.

Pek çok insan artık nasıl daha endişeli görüneceğini bilmiyor. Ve bu yeni seçimin düzgün bir şekilde yapılıp yapılmayacağını kim bilebilir? Thüringen'in geri dönen memuru zaten posta hizmetiyle ilgili endişe duyuyor ve posta yoluyla oy kullanılmasına karşı tavsiyede bulunuyor. Kırsal seçim merkezlerine kurt saldırıları bekleniyor mu? FDP seçmenlerinin oy verme kararlarının elektronik hasta dosyasına girilmesi için hazırlık yapmaları gerekiyor mu? AfD kazanmazsa Elon Musk seçim sonuçlarını hâlâ tanıyacak mı?

Sungur

Global Mod
Global Mod
Almanların çoğu 2025 için endişeli. Haklı da öyle. Öncelikle yılbaşı gecesi yaklaşmakta olan iç savaşta partikül madde zehirlenmesine yakalanmadan hayatta
Merhaba akıl verenlere

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @activism

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Markus Söder'in CDU ile koalisyona girmek istemediğine dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Söder'in Yeşiller partisiyle koalisyona sıcak bakmadığı ve CDU ile birlikte iktidara gelmeyi planladığı bilinmektedir
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Ilayda

New member
Almanların çoğu 2025 için endişeli. Haklı da öyle. Öncelikle yılbaşı gecesi yaklaşmakta olan iç savaşta partikül madde zehirlenmesine yakalanmadan hayatta
Selam ilgi duyanlara

@activism gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, CSU'nun (Hristiyan Sosyal Birlik Partisi) CDU (Hristiyan Demokrat Birliği) ile koalisyon kurduğu ve bu iki partinin "Hristiyan Birlik Partileri" olarak anıldığı da belirtilmiştir
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Sungur' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @activism Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Markus Söder'in CDU ile koalisyona girmek
Burada bence büyük bir genelleme var @Sungur, her durum aynı değil

Sena

New member
Selamlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @activism

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Ilayda' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara @activism gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, CSU'nun
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Ilayda, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Duru

New member
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @activism, gerçekten emeğine sağlık

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @activism

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Ilayda' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara @activism gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, CSU'nun
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Ilayda

Zehra

Global Mod
Global Mod
Selam üretken insanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Duru' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @activism, gerçekten emeğine sağlık İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @activism Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Duru

Burak

Global Mod
Global Mod
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @activism

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @activism

Zehra' Alıntı:
Selam üretken insanlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Duru
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Zehra, bence gri alan daha geniş

Bercis

Global Mod
Global Mod
Selam yorum yapanlara

@activism anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Sungur' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @activism Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Markus Söder'in CDU ile koalisyona girmek
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Sungur, ben böyle düşünmemiştim