Hentbol: “Tabii ki depresyondan korkuyorum” diyor Magdeburg'un başarı koçu

activism

Member
Çok açık ve unutulmaz kelimelerle, SC Magdeburg'un başarılı koçu Bennet Wiegert, içine bakmanızı sağlar: aynı zamanda korkuları da rahatsız eder. Oyuncularıyla birlikte kabinde ağladı.

Aralık 2015'te SC Magdeburg'daki koçluk ofisini devraldı. 43 yaşındaki Bennet Wiegert, o zamandan beri hentbol oyuncularıyla çok şey başardı. Usta oldu, Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. Wiegert loncasındaki en iyilerinden biridir.

Olduğu kadar iyi, kendisi Bundesliga'nın stresli günlük yaşamındaki sağlığı konusunda da endişe duyuyor. “Bir tükenmişlikten mi korkuyorum? Temizlemek. Ayrıca risk altında olup olmadığımı da test ettim. Neyse ki, nispeten güvenliyim çünkü çok duygusalım, ”dedi 43 yaşındaki uzman dergisi“ Bock On Hentbol ”.

Bununla birlikte, konuyla yoğun bir şekilde ilgileniyor. “Yanma aynı zamanda sadece bir depresyon şeklidir ve depresyon tükenmişlikte sona eren birçok yolu bilir. Depresyondan mı korkuyorum? Tabii ki depresyondan korkuyorum. Depresyonum var mı? Bilmiyorum, ”dedi Wiegert.

Kabinde oyuncularla ağladı

43 yaşındaki, konuşmadaki duygusal dünyasına derinlemesine ilişkin. “Dokuz yıl içinde Kabin'deki oyuncularla üç kez ağladım çünkü düşük yaptıktan sonra çocukları kaybettiler. Ya da ebeveynler öldü, ”dedi eski uluslararası ve vurguladı:“ Halk için sadece zor gerçekler sayılır ve bu hafta sonları performans. Ama bu hayat değil. Hayat böyle çalışmıyor “

Bazen Wiegert, “sadece rüya işim değil, aynı zamanda iki sağlıklı çocuğa sahip harika bir ailem var. Aslında, dünyanın en mutlu insanı olmalıyım ”dedi. Her zaman bunu açıkça ortaya koymasına rağmen, “Bu düşünce maalesef çok kısa. Ve sonra bu açgözlülük tekrar çıkıyor: Kazanmalıyım! Bazen burada bencilce yırttığım şey açık, ”dedi Wiegert.

Yine de, özgünlüğünü asla kaybetmek istemedi. “Bazen kıçım patlıyor. Ve bazen oğluma daha sonra nereye söylediğimi söylüyorum: 'Ah adamım, ama tüm koçluk nispeten az şey getirdi.' Ama bu da bunun bir parçası. Kabinde pantolonun bir parçası “

DPA/Laga