SC Paderborn: Kwasniok, Gen-Z oyuncularının dikkat süresini eleştiriyor

activism

Member
Lukas Kwasniok özel zorluklarla karşı karşıya. Paderborn'dan ikinci bölüm üst takımının koçu, her gün genç futbolcularının entelektüel emilim yeteneği için savaşıyor. “Oğlanlar beni başını sallamaması için” bazı şeyler bulmak zorundaydı.

Paderborn'un koçu Lukas Kwasniok, genç futbolcularının daha düşük bir dikkat süresi buluyor. “Benim işim, bir yandan koç ve diğer yandan şovmen bir tür şovmen olmaktır. Böylece çocuklar başını sallamıyorlar. Çünkü bu tehlike bugün var,” dedi SC Paderborn antrenörü Eintracht Braunschweig'deki 2. Lig'de (6.30 pm, dünyadaki sporcularda).

Kwasniok daha da ileri gitti: “Monotonon, özellikle benden sonra ve hatta daha genç nesilde dikkatin ölümüdür. Bu tıklama artık yüksek ilgiye sahip değiller. Ama her gün yeni uyaranlara ihtiyaç duyuyorlar,” dedi 43 yaşındaki, 1996'dan 2010'a doğmuş olan Gene Z'nin kısımları hakkında.

Masadaki dördüncünün koçu, bunun çalışmalarını özellikle nasıl etkilediğine dair örnekler de verdi. Kwasniok, “Bu artık aynı şeyi bir hafta ve sonra tekrar tekrar eğittiğimiz durumda değil. Buna göre konuşmam farklı olmalı” dedi. “Bazen videolar var. Bazen bir başkası konuşmayı devralıyor. Bazen neredeyse hiçbir şey söylemiyorum, çalışmasına izin ver. O gün hissetmelisin.”

Braunschweig, Paderborn'un onbirine yönelik bir rakip olabilir.

Sonuçta, hala oyuncularına oldukça iyi ulaşıyor gibi görünüyor. Paderborn şu anda masada dördüncü. FC Köln'e (1: 2) karşı son maç gününde, arka arkaya altı oyun takım için yenilgi olmadan sona erdi ve bir promosyon bölgesine atlama kaçırıldı.

Takımın şimdi Braunschweig'de yarışması iyi. Çünkü son sekiz konuk performansının hiçbirini kaybetmeyen (dört galibiyet, dört beraberlik) uzak SC Paderbornd serisi hala vardı. Bu dizi sayesinde Paderborn 2. Lig takımlarından biri, sadece Magdeburg ve Köln Paderborn (22) olarak daha fazla puan kazandı (30 veya 26).

Braunschweig'i 16 olarak içeren masanın alt üçte birinden takımlara karşı.

Küme düşmeye karşı oynayan takımlara karşı kalan on maçtan altı galibiyet ve dört çekiliş vardı. Şimdi bu sezon son kez şu anda masanın alt üçte birinde bulunan bir takıma karşı.

Pk